LOOPBAAN ASSESMENT ROTTERDAM

LOOPBAANASSESSMENT ROTTERDAM: WERKEN AAN LOOPBAANKEUZE

Werk aan jouw loopbaankeuze! Twijfel je aan je loopbaankeuze? Loop je vast in je huidige baan? Wil jij je heroriënteren op jouw loopbaan? Wil jij onderzoeken wat jouw talenten en drijfveren zijn en het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil nou echt voor mijn carrière? Voor twijfels en keuzes op het gebied van je loopbaan bieden wij dan een speciaal loopbaan assessment in omgeving Rotterdam aan. Werk aan jouw loopbaankeuze en ontdek jouw passie en talenten.

Het loopbaan assessment Rotterdam is een testdag op locatie, waarbij er een onderzoek plaatsvindt door twee psychologen. Het onderzoek op de testdag bestaat uit een aantal life rollenspelen en interviews. Vragenlijsten (onderzoeken) worden ter voorbereiding thuis uitgevoerd.INHOUD LOOPBAAN ASSESSMENT ROTTERDAM

Tijdens het assessment dag in Rotterdam zal je niet alleen jouw koers voor je loopbaan bepalen en werk je dus niet alleen aan je loopbaankeuze. Je leert ook wat jij nodig hebt om duurzame keuzes te maken. Een vaardigheid die je in je verdere toekomst zal helpen om makkelijker de juiste keuzes te blijven maken.

VOOR WIE IS HET WERKEN AAN LOOPBAAN

Tijdens de assessment dag voor het werken aan jouw loopbaan zal je niet alleen jouw koers voor je loopbaan bepalen. Je leert tijdens het loopbaan assessment Rotterdam ook wat jij nodig hebt om duurzame keuzes te maken. Een vaardigheid die je in je verdere toekomst zal helpen om makkelijker de juiste keuzes te blijven maken.

WERKWIJZE LOOPBAAN ASSESSMENT IN ROTTERDAM

Het loopbaan assessment Rotterdam bestaat uit een uitgebreid beroepskeuze onderzoek en een life assessment onderzoek. Dit traject wordt afgesloten met een rapportage, die besproken wordt.

RESULTAAT LOOPBAAN ASSESSMENT

Wat levert het loopbaan assessment Rotterdam

  • Wat jouw talenten en ambities zijn
  • Wat je energie oplevert en wat je energie kost
  • Waar jouw talenten en kwaliteiten het best tot uiting komen
  • Welke carrièrestap je zou kunnen maken
  • Een aantal suggesties van banen die goed bij je passen.

LOOPBAAN ASSESSMENT ROTTERDAM: WERKEN AAN LOOPBAANKEUZE

VOOR

Voor iedereen die aan zijn loopbaan wil werken. Leer wat je nodig hebt om duurzame keuzes te maken.


METHODE TIJDENS WERKEN AAN LOOPBAANKEUZE

  • Uitgebreid beroepskeuze onderzoek
  • Live assessment onderzoek

.Telefoonnummer: +31 6 17238099

Email: desk@cedrus.nl 

Kies voor Cedrus en kies voor ons loopbaan assessment Rotterdam of werk aan je persoonlijke ontwikkeling met ons persoonlijk ontwikkeling assessment.Resultaat bij loopbaan assessment Rotterdam

KEUZES MAKEN

Leer duurzame keuzes te maken.

TALENTEN EN AMBITIES

Ontdek wat jouw talenten en ambities zijn en waar komen deze het beste tot uiting?CARRIERE STAPPEN

Ontdek welke carrière stappen jij nog wilt maken.VERGOEDINGEN

Via werkgever

Coaching wordt doorgaans niet vergoed via de zorgverzekering. Als loopbaancoach ben ik, naast eerder genoemde beroepsverenigingen, lid van het NOLOC (de Nederlandse Vereniging van Loopbaancoaches lid 1877). Werkgevers zijn veelal wel bereid om de kosten van coaching te vergoeden. Werkgevers hebben er immers veel belang bij dat hun werknemers met voldoening inzetbaar zijn en blijven. Er zijn diverse vergoedingsmogelijkheden. Informeer bij personeelszaken, arbodienst of de bedrijfsarts naar de opties.

Via de Belastingdienst

Kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak, inclusief BTW, aftrekbaar van je belasting als “scholingskosten”. Als particulier kun je de kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het op peil houden van of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het behouden van inkomen uit arbeid. Er moet voor de aftrekbaarheid dus altijd een verband bestaan met inkomstenverwerving.  Daarnaast kan je eventueel de kosten als bijzondere ziektekosten bij de belastingaangifte opvoeren. De belastingdienst hanteert een drempel van € 500. De kosten boven deze € 500 zijn tot een maximum van € 15.000 aftrekbaar. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de of de Belastingdienst of neem contact op met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543.

Scroll naar top