BEROEPSKEUZE ASSESSMENT

BEROEPSKEUZE ASSESSMENT: WERKEN AAN JOUW LOOPBAANKEUZE

Werk aan jouw loopbaan! Twijfel je aan je beroepskeuze? Loop je vast in je huidige baan? Wil jij je heroriënteren op jouw loopbaan? Wil jij onderzoeken wat jouw talenten en drijfveren zijn en het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil nou echt voor mijn carrière? Voor twijfels en keuzes op het gebied van je loopbaan bieden wij dan een speciaal loopbaankeuze assessment. Werk aan jouw loopbaankeuze en ontdek jouw passie en talenten.

Het beroepskeuze assessment is een testdag op locatie, waarbij er een onderzoek plaatsvindt door een psycholoog. Het onderzoek op de testdag bestaat o.a. uit een interview. Vragenlijsten (onderzoeken) worden ter voorbereiding thuis uitgevoerd.INHOUD BEROEPSKEUZE ASSESSMENT

Tijdens het assessment dag zal je niet alleen jouw koers voor je loopbaan bepalen en werk je dus niet alleen aan je loopbaankeuze. Je leert ook wat jij nodig hebt om duurzame keuzes te maken. Een vaardigheid die je in je verdere toekomst zal helpen om makkelijker de juiste keuzes te blijven maken.

VOOR WIE IS HET WERKEN AAN BEROEPSKEUZE

Ben je je aan het heroriënteren op de arbeidsmarkt? Overweeg je een switch? Weet je vaag/ nog niet welke richting je je in wilt ontwikkelen en hebt concrete handvatten nodig? Dan is een beroepskeuze assesment wellicht iets voor jou. Het kan je richting geven welke (aanvullende ) opleiding je kunt volgen. Ook kan het je inzichten geven welke functies aansluiten bij je drijfveren, competenties en talenten.

WERKWIJZE BEROEPSKEUZE ASSESSMENT

Het beroepskeuze assessment Rotterdam bestaat uit een uitgebreid beroepskeuze onderzoek en een life assessment onderzoek. Dit traject wordt afgesloten met een rapportage, die besproken wordt.

RESULTAAT BEROEPS ASSESSMENT

Wat levert het beroepskeuze assessment op

 • Wat jouw talenten en ambities zijn
 • Wat je energie oplevert en wat je energie kost
 • Waar jouw talenten en kwaliteiten het best tot uiting komen
 • Welke carrièrestap je zou kunnen maken
 • Een aantal suggesties van banen die goed bij je passen.

BEROEPSKEUZE ASSESSMENT: WERKEN AAN LOOPBAANKEUZE

VOOR

Voor iedereen die aan zijn loopbaan wil werken. Leer wat je nodig hebt om duurzame keuzes te maken.


  METHODE TIJDENS WERKEN AAN LOOPBAANKEUZE

  • Uitgebreid beroepskeuze onderzoek
  • Live assessment onderzoek

  .Telefoonnummer: +31 6 17238099

  Email: desk@cedrus.nl 

  Kies voor Cedrus en kies voor ons loopbaan assessment Rotterdam of werk aan je persoonlijke ontwikkeling met ons persoonlijk ontwikkeling assessment.  Resultaat bij Beroepskeuze assessment

  KEUZES MAKEN

  Leer duurzame keuzes te maken.

  TALENTEN EN AMBITIES

  Ontdek wat jouw talenten en ambities zijn en waar komen deze het beste tot uiting?  CARRIERE STAPPEN

  Ontdek welke carrière stappen jij nog wilt maken.  VERGOEDINGEN

  Via werkgever

  Coaching wordt doorgaans niet vergoed via de zorgverzekering. Als loopbaancoach ben ik, naast eerder genoemde beroepsverenigingen, lid van het NOLOC (de Nederlandse Vereniging van Loopbaancoaches lid 1877). Werkgevers zijn veelal wel bereid om de kosten van coaching te vergoeden. Werkgevers hebben er immers veel belang bij dat hun werknemers met voldoening inzetbaar zijn en blijven. Er zijn diverse vergoedingsmogelijkheden. Informeer bij personeelszaken, arbodienst of de bedrijfsarts naar de opties.

  Via de Belastingdienst

  Kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak, inclusief BTW, aftrekbaar van je belasting als “scholingskosten”. Als particulier kun je de kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het op peil houden van of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het behouden van inkomen uit arbeid. Er moet voor de aftrekbaarheid dus altijd een verband bestaan met inkomstenverwerving.  Daarnaast kan je eventueel de kosten als bijzondere ziektekosten bij de belastingaangifte opvoeren. De belastingdienst hanteert een drempel van € 500. De kosten boven deze € 500 zijn tot een maximum van € 15.000 aftrekbaar. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de of de Belastingdienst of neem contact op met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543.

  Scroll naar boven