LOOPBAANSCANLOOPBAANSCAN

Bij het loopbaanscan traject ga je aan de slag met je loopbaan. Ben ik op het juiste pad, gebruik ik mijn sterke kanten, vind ik het nog leuk. Kortom waar sta je en hoe wil je verder gaan. Passie en talent hebben elkaar nodig en kunnen haast niet zonder elkaar. Het is een sterk duo dat essentieel is voor een succesvolle loopbaan en het ervaren van voldoening in je werk. Je presteert op het werk veel beter als je vaak je talenten kunt benutten en kunt doen wat je leuk vindt. Je staat dan in contact met je unieke ik, dat wat jou zo uniek maakt. Op het moment dat passie ontbreekt en je je talenten niet kunt benutten, zwem je tegen de stroom in. Werk wordt zwaar en energie lekt weg.

INHOUD LOOPBAANSCAN

Tijdens het loopbaanscan ga je eerst aan de slag met een gericht onderzoek naar wat jouw unieke talenten zijn. We doen dit middels het onderzoeken van jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten en jouw persoonlijke stijl. Vervolgens zetten wij alle resultaten op een rij en gaan we aan de hand van een diepgaand interview meer licht werpen op jouw loopbaanpad.

WERKWIJZE LOOPBAANSCAN

De loopbaanscan begint met een telefonisch kennismakingsgesprek gehouden om het doel en de vraag in kaart te brengen. Vervolgens wordt een inventarisatie gemaakt en wordt gekeken wat de beste aanpak is. Vervolgens krijg je een pakket van vragenlijsten ( waaronder o.a. stijl , interesses en waarden) per mail, deze vul je in. Dit zijn vragenlijsten die het zelfinzicht vergroten en die ter ondersteuning zijn in het coachgesprek. Vervolgens plannen wij een lange coachsessie van ongeveer 1,5 a 2 uur in, waarin we het gaan hebben over een loopbaan pad waarin jij gelukkig en succesvol kan zijn. Deze sessie vindt plaats op de locatie Nieuwerkerk aan de IJssel.

VOOR WIE IS DE LOOPBAANSCAN

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van haar of zijn ideale loopbaan. Waarbij belangrijk is dat er een Balans is tussen werk en prive en waarbij er gestreefd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van haar of zijn ideale Loopbaan.


werkwijze

  • Intake via Teams
  • Uitgebreid onderzoek on line (vraagt drie uur tijd)
  • 1,5 a 2 uur coaching helemaal gericht op jouw loopbaan
  • afsluitende rapportage

Telefoon: 0617238099

Email: desk@cedrus.nl 

Een uitgebreider traject? Bekijk ons loopbaan traject uitgebreid.

Interesse in onze andere cursussen?


Resultaat: wat leer je bij loopbaanscan?

ONTDEKKEN

Kennis maken met een aantal werkwijzen om talenten te ontdekken en benoemen.

BENOEMEN

Een top 5 benoemen van je eigen talenten.CONCRETISEREN

Inspiratie en concrete plannen opdoen om meer ruimte voor talent te creëren.
Scroll naar boven