Loopbaankeuze kort

PASSIE EN TALENTEN

Passie en talent hebben elkaar nodig en kunnen haast niet zonder elkaar. Het is een sterk duo die essentieel is voor een succesvolle loopbaan en het ervaren van voldoening in je werk. Je presteert op het werk veel beter als je vaak je talenten kunt benutten en kunt doen wat je leuk vindt. Je staat dan in contact met je unieke ik, dat wat jou zo uniek maakt. Op het moment dat passie ontbreekt en je je talenten niet kunt benutten, zwem je tegen de stroom in. Werk wordt zwaar en energie lekt weg.

INHOUD

In het talentenonderzoek gaan we na wat jouw unieke talenten zijn. We doen dit middels het onderzoeken van jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten en jouw stijl. Vervolgens zetten wij alle resultaten op een rij en gaan we aan de hand van een diepgaand interview meer licht werpen op jouw talenten.

WERKWIJZE

Allereerst wordt er een telefonisch kennismakingsgesprek gehouden om het doel en de vraag in kaart te brengen. Vervolgens wordt een inventarisatie gemaakt en wordt gekeken wat de beste aanpak is. Is dit een enkelvoudige korte vraag, dan krijgt de coachee een aantal gerichte vragenlijsten ( waaronder de MBTI , interesses en waarden) per mail, die de coachee  vervolgens invult. Dit zijn vragenlijsten die het zelfinzicht vergroten en die ter ondersteuning zijn in het coachgesprek. Vervolgens plannen wij een lange coachsessie van ongeveer 1,5 uur in, waarin we aan de slag gaan met de vraag stelling. Hierbij worden de vragenlijsten gebruikt als input. Deze sessie vindt plaats op de locatie Nieuwerkerk aan de IJssel.

VOOR WIE

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van zijn eigen talenten en daar met behulp van een ervaren loopbaan professional op een snelle manier achter wil komen.


werkwijze

  • Telefonische kennismaking
  • Gerichte vragenlijsten
  • Coachgesprek

.Telefoonnummer: +31 6 17238099

Email: desk@cedrus.nl 

Een uitgebreider traject? Bekijk ons loopbaan traject uitgebreid.

Interesse in onze andere cursussen?


Resultaat: wat leer je?

Ontdekken

Kennis maken met een aantal werkwijzen om talenten te ontdekken en benoemen.

Benoemen

Een top 5 benoemen van je eigen talenten.

Concretiseren

Inspiratie en concrete plannen opdoen om meer ruimte voor talent te creëren.
Scroll naar top