LOOPBAANKEUZE KORTLOOPBAANKEUZE KORT ROTTERDAM

Bij het loopbaankeuze kort traject ga je aan de slag met je toekomstige loopbaan. Passie en talent hebben elkaar nodig en kunnen haast niet zonder elkaar. Het is een sterk duo dat essentieel is voor een succesvolle loopbaan en het ervaren van voldoening in je werk. Je presteert op het werk veel beter als je vaak je talenten kunt benutten en kunt doen wat je leuk vindt. Je staat dan in contact met je unieke ik, dat wat jou zo uniek maakt. Op het moment dat passie ontbreekt en je je talenten niet kunt benutten, zwem je tegen de stroom in. Werk wordt zwaar en energie lekt weg.

INHOUD LOOPBAANKEUZE KORT

Tijdens het loopbaankeuze kort onderzoek ga je eerst aan de slag met een talentenonderzoek wat jouw unieke talenten zijn. We doen dit middels het onderzoeken van jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten en jouw stijl. Vervolgens zetten wij alle resultaten op een rij en gaan we aan de hand van een diepgaand interview meer licht werpen op jouw talenten.

WERKWIJZE LOOPBAANKEUZE KORT

De loopbaankeuze kort begint met een telefonisch kennismakingsgesprek gehouden om het doel en de vraag in kaart te brengen. Vervolgens wordt een inventarisatie gemaakt en wordt gekeken wat de beste aanpak is. Is dit een enkelvoudige korte vraag, dan krijgt de coachee een aantal gerichte vragenlijsten ( waaronder de MBTI , interesses en waarden) per mail, die de coachee  vervolgens invult. Dit zijn vragenlijsten die het zelfinzicht vergroten en die ter ondersteuning zijn in het coachgesprek. Vervolgens plannen wij een lange coachsessie van ongeveer 1,5 uur in, waarin we tijdens het loopbaankeuze kort traject aan de slag gaan met de vraag stelling. Hierbij worden de vragenlijsten gebruikt als input. Deze sessie vindt plaats op de locatie Nieuwerkerk aan de IJssel.

VOOR WIE IS DE LOOPBAANKEUZE KORT

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van zijn eigen talenten en daar met behulp van een ervaren loopbaan professional op een snelle manier achter wil komen. Onderzoek jouw loopbaan keuze in een korte tijd,

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van zijn eigen talenten


werkwijze

  • Telefonische kennismaking
  • Gerichte vragenlijsten
  • Coachgesprekken

Telefoon: 0617238099

Email: desk@cedrus.nl 

Een uitgebreider traject? Bekijk ons loopbaan traject uitgebreid.

Interesse in onze andere cursussen?


Resultaat: wat leer je bij loopbaankeuze traject kort?

ONTDEKKEN

Kennis maken met een aantal werkwijzen om talenten te ontdekken en benoemen.

BENOEMEN

Een top 5 benoemen van je eigen talenten.CONCRETISEREN

Inspiratie en concrete plannen opdoen om meer ruimte voor talent te creëren.
Scroll naar top