Loopbaan keuze kort

Waar ga jij naar toe?

Loopbaan keuze kort

Passie en talenten

Passie en talent hebben elkaar nodig, ze kunnen niet zonder elkaar. Het is een sterk duo. Beide zijn essentieel voor een succesvolle loopbaan en het ervaren van voldoening in je werk. Je bent op je werk in je element als je vaak je talenten kunt benutten en kunt doen wat je leuk vindt. Je staat dan in contact met je unieke ik, dat wat jou zo uniek maakt. Op het moment dat passie ontbreekt en je je talenten niet kunt benutten zwem je tegen de stroom in, werk wordt zwaar en energie lekt weg.

Inhoud

In het talenten onderzoek gaan we na wat jouw unieke talenten zijn, we doen dit jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten en jouw stijl te onderzoeken. daarna gaan we alle resultaten op een rij zetten en gaan we aan de hand van een diepgaand interview meer ligt werpen op jouw talenten.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van zijn eigen talenten en daar met behulp van een ervaren loopbaan professional  op een snelle manier achter wil komen

Werkwijze

Tijdens het telefonische  kennismakingsgesprek staan we stil bij de vraag of doel. We inventariseren dit en kijken wat de beste aanpak is . Is dit een enkelvoudige korte vraag, dan krijgt de cochee een aantal gerichte vragenlijsten ( waaronder de MBTI , interesses en waarden) per mail, die de coachee  vervolgens invult. Dit zijn vragenlijsten die het zelfinzicht vergroten en die ter ondersteuning zijn  in het coachgesprek. Vervolgens maken wij een lange coach afspraak  ( 1,5 u ) waarin we aan de slag gaan met de vraag stelling. Hierbij worden de vragenlijsten gebruikt als input. Deze sessie vindt plaats op de locatie Nieuwerkerk aan de IJssel.

Resultaat

Wat leer je:

  • Kennis gemaakt met een aantal werkwijzen om talenten te ontdekken en benoemen.
  • Een top 5 benoemd van je eigen talenten.
  • Inspiratie én concrete plannen opgedaan om meer ruimte voor talent te creëren.
Investering

Investering :

De investering voor dit traject is

  • 550  Euro excl Btw

Aanvullende losse gesprekken kosten:

  • 125 Euro incl BTW (per los gesprek 1 uur)
verg.via belasting

Kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak, inclusief BTW, aftrekbaar van je belasting als “scholingskosten”. Als particulier kun je de kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het op peil houden van of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het behouden van inkomen uit arbeid. Er moet voor de aftrekbaarheid dus altijd een verband bestaan met inkomstenverwerving.  Daarnaast kan je eventueel de kosten als bijzondere ziektekosten bij de belastingaangifte opvoeren. De belastingdienst hanteert een drempel van € 500. De kosten boven deze € 500 zijn tot een maximum van € 15.000 aftrekbaar. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de of de Belastingdienst of neem contact op met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543.

Direct beginnen

Aanmelden kan eenvoudigweg door het contactformulier hieronder in te vullen.

Met dit formulier geef je aan dat je belangstelling hebt voor de loopbaan coaching en dat je graag overleg met ons wilt.

Meestal kun je snel bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over de coaching kun je ook contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0617238099.

Interesse in een loopbaan coachings traject