Loopbaan keuze kort

Waar ga jij naar toe?

Loopbaan keuze kort

Het doel van Loopbaan coaching en advies is je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei en je op een hoger niveau te brengen in je werk.

Het gaat om het helder krijgen wat je wilt. Weten waar je wilt eindigen en welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Duidelijk weten wat je talenten en krachten zijn en kunnen inschatten wat je positie op de arbeidsmarkt is.

Hierdoor kun je de arbeidsmarkt benaderen met een positieve, doelgerichte en daadkrachtige aanpak

Inhoud

Een loopbaan Kort

Heeft las doel op een snelle en intensieve manier stil te staan bij de keuzes die jij maakt in jouw loopbaan.

Dit traject bestaat uit een aantal inzicht gevende vragenlijsten en een gesprek van 1,5 waar in je stilstaat bij wie jij bent wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Voor wie

Dit traject is geschikt voor mensen die voor een grote keuze staan, dit kan andere opleiding zijn een nieuwe baan.

Maar het kunnen ook dilemma’s in je werk zijn waar je graag even met iemand over wil sparren

Werkwijze

In het telefonische  kennismakingsgesprek staan we stil bij jou vraag of doel. We inventariseren en kijken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Dan krijg je een aantal gerichte vragenlijsten per mail, die jij vervolgens invult. Dit zijn vragenlijsten die jouw zelf inzicht vergroten en die ons kunnen ondersteunen in ons twee gesprek.

Vervolgens maken wij een lange coach afspraak waarin wij aan de slag gaan met jouw vraag stelling. Hierbij gebruiken wij natuurlijk de input uit de vragenlijsten.

Resultaat

Wat dit coachingstraject je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen.
Er zijn meerdere mogelijkheden

1. Wat wil ik? Maak ik de juiste keuze?
We brengen je waardes talenten en verlangens in kaart .

Je hebt inzicht in:

  • Wat jouw talenten en ambities zijn
  • Wat je energie oplevert en wat je energie kost
  • Waar jouw talenten en kwaliteiten het best tot uiting komen
  • Welke carrièrestap je zou kunnen maken
  • Wat zou een opleiding zijn die meer bij je aansluit
Investering

Investering :

De investering voor dit traject is 

  • 600  Euro excl Btw

Aanvullende losse gesprekken kosten:

  • 97,50 Euro incl BTW (per los gesprek 1 uur)
verg.via belasting

Kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak, inclusief BTW, aftrekbaar van je belasting als “scholingskosten”. Als particulier kun je de kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het op peil houden van of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het behouden van inkomen uit arbeid. Er moet voor de aftrekbaarheid dus altijd een verband bestaan met inkomstenverwerving.  Daarnaast kan je eventueel de kosten als bijzondere ziektekosten bij de belastingaangifte opvoeren. De belastingdienst hanteert een drempel van € 500. De kosten boven deze € 500 zijn tot een maximum van € 15.000 aftrekbaar. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de of de Belastingdienst of neem contact op met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543.

Het Chinese woord voor crisis bestaat uit twee karakters die ‘gevaar’ en ‘kans’ betekenen. Een crisis is niet alleen bedreigend, maar biedt ook kansen. Misschien wel omdat een crisis de noodzaak om het roer om te gooien vergroot. En als je je in je huidige situatie onzeker voelt over de toekomst van je werk en inkomen, is dat dan niet juist een uitgelezen moment om eens goed te gaan onderzoeken of je eigenlijk wel doet waar je hart ligt?

Direct beginnen

Aanmelden kan eenvoudigweg door het contactformulier hieronder in te vullen.

Met dit formulier geef je aan dat je belangstelling hebt voor de loopbaan coaching en dat je graag overleg met ons wilt.

Meestal kun je snel bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over de coaching kun je ook contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0617238099.

Interesse in een loopbaan coachings traject