Loopbaan keuze kort

Waar ga jij naar toe?

Loopbaan keuze kort

Het doel van Loopbaan coaching en advies is je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei en je op een hoger niveau te brengen in je werk.

Het gaat om het helder krijgen wat je wilt. Weten waar je wilt eindigen en welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Duidelijk weten wat je talenten en krachten zijn en kunnen inschatten wat je positie op de arbeidsmarkt is.

Hierdoor kun je de arbeidsmarkt benaderen met een positieve, doelgerichte en daadkrachtige aanpak

Een loopbaan Kort

Heeft las doel op een snelle en intensieve manier stil te staan bij de keuzes die jij maakt in jouw loopbaan.

Dit traject bestaat uit een aantal inzicht gevende vragenlijsten en een gesprek van 1,5 waar in je stilstaat bij wie jij bent wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Het Chinese woord voor crisis bestaat uit twee karakters die ‘gevaar’ en ‘kans’ betekenen. Een crisis is niet alleen bedreigend, maar biedt ook kansen. Misschien wel omdat een crisis de noodzaak om het roer om te gooien vergroot. En als je je in je huidige situatie onzeker voelt over de toekomst van je werk en inkomen, is dat dan niet juist een uitgelezen moment om eens goed te gaan onderzoeken of je eigenlijk wel doet waar je hart ligt?

Direct beginnen

Aanmelden kan eenvoudigweg door het contactformulier hieronder in te vullen.

Met dit formulier geef je aan dat je belangstelling hebt voor de loopbaan coaching en dat je graag overleg met ons wilt.

Meestal kun je snel bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over de coaching kun je ook contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0617238099.

Interesse in een loopbaan coachings traject