Loopbaan assessment

Waar ga jij naar toe?

Loopbaan assessment

Twijfel je aan je loopbaankeuze? Loop je vast in je huidige baan? Wil jij je heroriënteren op jouw loopbaan? Wil jij onderzoeken wat jouw talenten en drijfveren zijn en het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt voor mijn carrière? Voor twijfels en keuzes op het gebied van je loopbaan bieden wij een speciaal loopbaanassessment aan.

Het loopbaanassessment is een testdag op locatie, waarbij er een onderzoek plaats vindt door twee psychologen. Het onderzoek op de testdag bestaat uit een aantal life rollenspelen en interviews. Vragenlijsten (onderzoeken) worden ter voorbereiding thuis uitgevoerd.

Tijdens de assessment dag zal je niet alleen jouw koers voor je loopbaan bepalen. Je leert ook wat jij nodig hebt om duurzame keuzes te maken. Een vaardigheid die je in je verdere toekomst zal helpen om makkelijker de juiste keuzes te blijven maken.

Direct beginnen

Aanmelden kan eenvoudigweg door het contactformulier hieronder in te vullen.

Met dit formulier geef je aan dat je belangstelling hebt voor het loopbaan assessment onderzoek  en dat je graag overleg met ons wilt.

Meestal kun je snel bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over de coaching kun je ook contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0617238099.

Interesse in een loopbaanassessment traject